Magyar Fotográfusok Háza a Mai Manó Házban
Események

FOTÓPÉNTEK
RENDEZVÉNYSOROZAT A MAI MANÓ HÁZBAN

A Magyar Fotográfusok Háza – Mai Manó Ház idén FotóPéntek címmel egy új programot indított. Minden hónap első pénteki napján délután 2 órától este 11-ig szakmai programokkal várjuk a fotográfusokat  és a fotográfia iránt érdeklődőket. Minden FotóPénteken két-két meghívott szakember részvételével ingyenes portfólió konzultációt szervezünk előzetes regisztráció alapján. Az aktuális kiállításokhoz kapcsolódóan tárlatvezetéseket, beszélgetéseket tartunk, és folytatjuk a múlt évben megkezdett kerekasztal beszélgetéseket is. A FotóPénteket mindig kötetlen beszélgetéssel, bulival  zárjuk, ahol a zsíros kenyeret és a jó minőségű termelői bort a Mai Manó Ház munkatársai biztosítják.

FotóPéntek IV.
időpont: 2010. május 7., péntek
helyszín: Napfényműterem

A Magyar Fotográfusok Háza – Mai Manó Ház ez évtől FotóPéntek címmel egy új programot indít. Minden hónap első péntekjén délután 2 órától este 11 óráig fotószakmai programokkal várjuk a fotográfusokat és a fotográfia iránt érdeklődőket.

Minden FotóPénteken két-két meghívott szakember részvételével ingyenes portfólió konzultációt szervezünk előzetes regisztráció alapján, az aktuális kiállításokhoz kapcsolódóan tárlatvezetéseket, beszélgetéseket tartunk, és folytatjuk a múlt évben megkezdett kerekasztal beszélgetéseket is. A FotóPénteket mindig kötetlen beszélgetéssel, bulival zárjuk, ahol a zsíros kenyeret és a jó minőségű termelői bort a Mai Manó Ház munkatársai biztosítják.

14.00 – 16.00 portfólió konzultáció

Felkért konzulensek: Böröczfy Virág és Cséka György

A portfolió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet az ildiko.eri@maimano.hu címre küldött e-mail segítségével. A tárgy rovatba kérjük beírni: portfolió konzultáció. Az elfogadás a regisztráció beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. A regisztráció lezárulásáról a honlapunkon található majd hír. A résztvevők száma max. 10 fő.

További információ: +36 1 473-2667, ildiko.eri@maimano.hu

16.00 - 17.00 A zárójelbe tett idő

Burger Barnával Forgách András beszélget

17.15 – 18.15 Portréba foglalt idő

Birkás Ákossal Mélyi József beszélget fotóiról és festményeiről

18.30 – 20.00 Az elkapott idő – kerekasztal beszélgetés

Képelemzéssel egybekötött beszélgetés a sportfotóról Burger Barnával és Demecs Zsolttal (további beszélgetőtársak egyeztetés alatt)

A beszélgetést vezeti: Mélyi József

20.00 – 23.00 Kötetlen beszélgetés, zene, zsíros kenyér és bor a Napfényműteremben

 

 

 

 

 

Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház
1065 Budapest-Terézváros, Nagymező utca 20.
Telefon: 473-2666
Fax: 473-2662
E-mail: maimano@maimano.hu

Főoldal :: © 2002 Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház :: Impresszum