Magyar Fotográfusok Háza a Mai Manó Házban
Események

2011. május 27.

Saul Robbins:
http://www.saulrobbins.com/resume.html

Képességeidre építkezve
légy jelen a fotóművészeti piacon!
című angol nyelvű NYILVÁNOS ELÕADÁSA

2011. május 27. péntek, 17.00
Mai Manó Ház Napfényműterem

Kerülj fel a térképre!

Információ a workshoprol és jelentkezés: villo.nagy@maimano.hu

Az alkotás során számos fotóművész szembesül az önmenedzselés és promóció kihívásaival. Ez a workshop ott kezdődik, ahol az alkotási folyamat véget ér: célja, hogy a résztvevőkkel megismertessen olyan módszereket, rendszereket és konkrét példákat, amelyek segítségével magabiztosan és konkrét elképzelésekkel kereshetnek fel galériákat, múzeumokat és gyűjtőket.

Az előadások és beszélgetések olyan fontos témákat érintenek, mint a képsorozatok szerkesztése, projektek írásos összefoglalása, önéletrajz és motivációs levél összeállítása, fotós rendezvények, pályázatok, külföldi ösztöndíjak felkutatása. Tökéletes "csomag" összeállítása a portfolió bemutatókra, weboldalakra, és, ami talán a legfontosabb, hogyan készüljenek fel a találkozókra és ezek utánkövetésére. A workshop végére a résztvevők képesek lesznek személyre szabott stratégiák kidolgozására saját maguk és művészetük magabiztos, céltudatos és átfogó ismeretekkel rendelkező promotálásához.

2011. május 27-én 17 órától Saul Robbins a workshop témájában tart előadást, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A részvétel feltétele a Mai Manó Házba váltott teljes árú látogatójegy.

Angol nyelvtudás feltétel.

Időpont:
2011. május 27. péntek 17-19 óráig Bevezető előadás

Angol nyelvtudás feltétel.

Program:

2011. május 27. péntek, 17-19 óráig Bevezető előadás
Saul Robbins
http://www.saulrobbins.com

Saul Robbins fotóművészeti munkássága és érdeklődése olyan kérdésekre irányul, hogy az emberek miként élnek, foglalják el és "lakják be" környezetüket. Különösen érdeklik azok a nagyvárosi környezetek, ahol hézag támad a magánszféra és közszféra között.

Saul Robbins számos nemzetközi kiállításon vett részt, mint például: Blue Sky Gallery, Portland Museum (Portland, Oregon), The Bolinas Museum, Museum of Fine Arts (Houston, Texas), Ost Gallery, Moscow, Da Gallery, The Educational Alliance, The Philoctetes Center (New York, NY) és Rayko Photo Center (San Francisco, CA). Képei többek között megjelentek az Aufbau, Berlin Tagesspiegel, CPW Photography Quarterly, More, The New York Times, Real Simple, San Francisco Photo Metro, TAM, Wired, és Zeek médiumokban, munkái mind privát mind vállalati és múzeumgyűjteményekben is szerepelnek. Kurátori munkássága: Projecting Freedom: Cinematic Interpretations of the Haggadah (2010), Regarding Intimacy (2007), és No Live Girls (2002).

Robbins 1998-ban NICA Ösztöndíjat nyert a berlini Hoch Schule der Kunste-be, 1999-ben szerzett MFA diplomát a The City University of New York Hunter College-ben.

Saul Robbins fotóművészet oktat a Pratt Institute és International Center of Photography intézményeiben, New Yorkban.

 

 

 

 

 

Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház
1065 Budapest-Terézváros, Nagymező utca 20.
Telefon: 473-2666
Fax: 473-2662
E-mail: maimano@maimano.hu

Főoldal :: © 2002 Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház :: Impresszum